Известие
Collapse
No announcement yet.
Измерване на дебитомера с Фиат екускан
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
sent from HD2 Droid
Ти не се хили, ами дай логовете да не ходя да хабя нафта днеска
Сериозно, само да догледам формулата и отивам да врътна един логAlfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от pakumba Покажи съобщениеКачвам и 2 мой файлa при лога на дебитомера, на някой може да му е полезен- рaботи коректно
Comment
-
Първоначално публикувано от janyboy Покажи съобщениеКолега не си споменал каква е колата, с кой мотор е и сток или модната е!Колата е Либра 2,4 135 коня мотора /99 год/
Цитирам дословно колегата, от когото я взех: "пипната е колкото да се каже, че не е сток". Какво точно значи това не знам
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеТи не се хили, ами дай логовете да не ходя да хабя нафта днеска
Сериозно, само да догледам формулата и отивам да врътна един лог
Някоя събота или неделя, ако минаваш през СтЗ ще ти сложа оригиналния софтуер и тогава ще я видим.
Сега хич не се занимавай, ясно е напрежението, което ти дава.
Горивото ти не е пипано (по спомени, докато я настъпваше го гледах.)
По-скоро ти трябва лог от друга такава колаLast edited by emzo; d.m.y г., 12:38.
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеПрегледах ги, но не ни вършат работа.
Някоя събота или неделя, ако минаваш през СтЗ ще ти сложа оригиналния софтуер и тогава ще я видим.
Сега хич не се занимавай, ясно е напрежението, което ти дава.
Горивото ти не е пипано (по спомени, докато я настъпваше го гледах.)
По-скоро ти трябва лог от друга такава кола
Ааа, оригиналния го не ща, чувам че била 'спряла' с него...
Хихихихи...
Днеска логове няма да има щото праснах един Паспорт на обяд - така се случи, и не смея да я изкарам.
Добре де, горивото като не е пипано, какво е променено за да се разтърчи колата - то без манджа не става. Явно - надува е дигнат малко, егр-а явно е спрян, ама какво друго, не знам...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
При мен дебитомера направо кърти
Това е от 1400 до 4000 об на 4-та До колкото знам колата не е пипана.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от chavetoo Покажи съобщениеПри мен дебитомера направо кърти
Това е от 1400 до 4000 об на 4-та До колкото знам колата не е пипана.
4.98 В
Comment
-
Без товар, едва ли ще ги докараш толкова.
Ти ли беше слагал някакво съпротивление или бъркам ?
Comment
-
Чаве,нещо не е както трябва при теб.Виж че реалните стойности в мг/и са винаги над исканите и то доста.Искани 1200 а реално имаш 1522.На празен ход(предполагам,защото на обороти ми излизат само нули при мен в лога ти) имаш искани 312 а реалните са 570.ЕГР-то не ти е затапено доколкото си спомням?С какъв сензор си?С този Хюго дето казваш ли си?И при теб е мътна водата даже повече
Comment
-
Ако не е затапен ЕГР-а,и е блокирал може да се получи така,но точно на неговата кола не ми се вярва отдавна да не е решен проблема с тъпия ЕГР.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
ЕГР-а е затапен, забравих да го напиша. Точно и затова от началото исканите стойности са по ниски. Оборотите при този лог не знам защо ги няма правих запис и на налягането в рейла и турбината и там ги има. Да сензора е на Хюго, на място удря 1200 като я изребря
Да имам резистор тунинг на дебитомера, но в момента на лога е изключен.
Това е за налягането в рейла.Last edited by chavetoo; d.m.y г., 21:00.
Comment
Comment